Monique van Essen

Ik ben Monique en ben gaan hardlopen na een jaar waarin mijn wereld op zijn kop kwam te staan. Mijn man overleed plotseling, mijn zoon kreeg een levensbedreigend ongeluk en ik verloor mijn baan. In die tijd heb ik een hond gekocht (Bikey) en ben ik gaan hardlopen.

Dit leverde mij zoveel op! Lichamelijk ben en voel ik me sterker. Maar nog belangrijker, ik voel me geestelijk veerkrachtiger. Hardlopen brengt mij in een positieve flow en energie. Hierdoor kan ik beter in het dagelijks leven omgaan met "hobbels".

Op tv zag ik Verona de Waal in "Het mooiste meisje van de klas". Zij inspireerde mij enorm met haar verhaal. Ook zij heeft veel meegemaakt en om dan toch iets positiefs te pakken en daarmee aan de slag te gaan. Je eigen keuzes maken en je eigen pad bewandelen.

Ik besloot om samen met Jet de cursus tot SlowRun Coach te volgen. Het belangrijkste wat ik hier heb geleerd is dat je kwetsbaar mag zijn. Je mag jezelf laten zien. Dat is ok. Het gaat bij SlowRunning niet om de prestatie. Het gaat om samen te bewegen en te zijn.

Jet Jansen

Ik ben Jet en moeder van 4 kinderen. Eigenlijk heb ik altijd een sport beoefend. Als ik sport is dat even “ tijd” voor mijzelf. Ik voel mijn lijf daarna weer vol energie stromen.

Monique ken ik inmiddels al wat jaartjes. We hockeyen samen bij MHC Beuningen. We zijn sinds Corona elke zondag gaan hardlopen met een groepje vriendinnen. Daarna drinken we altijd koffie en praten we even bij. Een heerlijke afsluiting van de week.

Toen Monique mij vertelde over SlowRunning was ik meteen enthousiast. Sporten op je eigen tempo en niveau. maar vooral genieten met elkaar van het buiten zijn en tegelijkertijd werken aan je lijf en geest!

Ik weet wat sport voor mij doet. Hier word ik blij van. Hoe mooi is het om dit gevoel over te mogen brengen op anderen!

Ik kijk ernaar uit om  jullie te ontmoeten tijdens een SlowRunning training!